Over Forever Meppel Tattoo en Piercing

Wij zijn Johan en Marjolein Snoeijink. Tattoo en Piercingstudio Forever is een uit de hand gelopen hobby waar we toekomstgericht volledig ons werk van willen maken. Nu hebben we allebei nog een baan naast onze tattoo en piercing werkzaamheden. Vandaar dat we onze werkzaamheden in de avonduren verrichten.

Johan heeft een passie voor tattoeeren en heeft sinds 1995 zijn eerste tattoomachine en toebehoren gekocht en zodoende in de loop van de jaren zichzelf alle technieken aangeleerd. Ook heeft hij in het jaar 2000 een tattoocursus gevolgd en een certificaat behaald.

Marjolein heeft een passie voor piercen en heeft in 2007 een cursus basispiercen gevolgd in Amsterdam en deze ook succesvol afgerond met certificaat. In 2010 heeft ze nog een cursus intiempiercing bij vrouwen en dermal anchorpiercing gevolgd en ook met goed gevolg afgerond.

Hygiëne, kwaliteit, eerlijkheid en een gemoedelijke sfeer staan bij ons voorop. Als wij iets niet zien zitten, wat de reden ook is doen we het niet. Wij tattoeeren en piercen voor een betaalbare prijs met kwalitatief hoogwaardige tattoonaalden, kleurstoffen en piercings.

Wij hopen jou van dienst te kunnen zijn in de toekomst. Voor vragen kun je altijd vrijblijvend bellen of mailen. Dus wat ons betreft graag tot ziens!